Goeree-Overflakkee - Welke politieke partijen doen op Goeree-Overflakkee mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018? Waar staan deze partijen voor en wie zijn de kandidaten? Hoe zit het met het referendum? De antwoorden op deze vragen vindt u in het verkiezingsmagazine 2018, dat u omstreeks 7 maart op uw deurmat kunt verwachten. Lees hieronder verder.

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Samen met de tien politieke partijen die op Goeree-Overflakkee deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018, heeft de gemeente dit verkiezingsmagazine samengesteld. In het magazine presenteren de partijen hun kandidaten en wordt duidelijk welke standpunten ze hebben. Ook is een vergelijkend overzicht met vragen opgenomen. De vragen zijn door alle partijen beantwoord. Hierdoor is het mogelijk om partijen met elkaar te vergelijken. Verder is er in het magazine algemene informatie over de verkiezingen en het stemmen te vinden. Het magazine is na 8 maart ook digitaal te vinden op via deze link naar de website van gemeente Goeree-Overflakkee."

Met vragen of opmerkingen over het magazine kunt u terecht bij de griffie van de gemeenteraad, via deze link naar de mail of telefonisch via nummer: 14 0187.