Middelharnis - De eerstvolgende raadsvergadering staat gepland op donderdag 22 februari 2018. Tijdens deze raadsvergadering zal in de beeldvormende fase in het kader van Gast van de raad een presentatie plaatsvinden van de afdeling Goeree-Overflakkee van de Protestants-Christelijke Ouderenbond (PCOB). Verder staat in deze fase de evaluatie van het sociaal domein geagendeerd. Lees hieronder meer.

In de oordeelsvormende fase zal gesproken worden over de beleidsnota Preventie en vroegsignalering 2018-2022 en de verbetering van de oevertoegankelijkheid van het Haringvliet. Ook zal op verzoek van de fractie van VKGO gesproken worden over de brief van het college inzake de prestatieafspraken 2018-2022 met de woningbouwcorporaties.

In de besluitvormende fase zullen achtereenvolgens aan de orde komen: de grondexploitatie H'Oranjeweg te Achthuizen, het bestemmingsplan Achthuizen-Langstraat-Zuidzijde (2de herziening), het bestemmingsplan Dirkdoensweg 25 te Ouddorp, het bestemmingsplan Stedinterrein Middelharnis en de Verordening natuur- en recreatiegebied Grevelingen Goeree-Overflakkee en de Legesverordening Grevelingen Goeree-Overflakkee.

Agenda en stukken
De agenda en stukken voor deze vergadering zijn te raadplegen via deze link naar de website van gemeente Goeree-Overflakkee. Voor inzage van de papieren stukken kunt u een afspraak maken met de griffie van de gemeenteraad, via de mail of via telefoonnummer 14 0187.

Inspreken
Wenst u in te spreken in deze raadsvergadering? Dan kunt u zich uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering melden bij de griffie. Dit kan via de bovenstaande contactgegevens of via het aanmeldformulier ‘Inspreken’ op via deze link.

Vergadering live volgen
De raadsvergadering is live te volgen via deze link.