Middelharnis - Donderdag 18 mei 2017 is de volgende vergadering van de gemeenteraad. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal, in Bestuurscentrum het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis. Belangstellenden zijn van harte welkom! Aanvang van de vergadering is 19.30 uur. De onderwerpen voor deze vergadering zullen worden vastgesteld tijdens het presidium van dinsdag 9 mei 2017. Lees hieronder de Agenda en stukken en hoe u kunt inspreken.

Agenda en stukken
De agenda en stukken voor deze vergadering zijn een week voor de geplande vergadering te raadplegen via de website goeree-overflakkee.nl/vergaderkalender. Voor inzage van de papieren stukken kunt u een afspraak maken met de Griffie van de gemeenteraad, via email: griffie@ggo.nl of via telefoonnummer 14 0187.

Inspreken
Wenst u in te spreken in deze raadsvergadering? Dan kunt u zich uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering melden bij de Griffie. Dit kan via de bovenstaande contactgegevens of via het aanmeldformulier ‘Inspreken’ op www.goeree-overflakkee/spreekrecht.

Vergadering live volgen
De raadsvergadering is live te volgen via goeree-overflakkee.nl/videoverslagen.