Goeree-Overflakkee - In de radio-uitzending van donderdag 27 april 2017 van Polivak op RTV SLOGO is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met Jan Zwerus, Statenlid Provincie Zuid-Holland voor de PVV. Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 09:00 uur en via “programma gemist” op de website van Slogo. Heeft u ook een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak (als technicus of redactiemedewerker)? Geef dit dan door via de mail.

Interview Jan Zwerus

Eerst zal de heer Zwerus zich aan de luisteraar voorstellen als inwoner van Dirksland en als zoon van wijlen dominee Zwerus van de Ger.Gem. in Middelharnis. In die periode de watersnood meegemaakt op het eiland. Een scala aan onderwerpen zal de revue passeren. We zullen het hebben over zijn drive om in de politiek te gaan, zijn ambities, de inhoud van zijn portefeuille. Ook zal uitgebreid worden gepraat over de positie van de PVV in onze gemeente. Tijdens de laatste verkiezingenwaren zij in grootte de derde partij dus rijp voor de raadsverkiezingen van 2018. Of het zover zal komen hangt van een aantal factoren af. Meer dan genoeg redenen om af te stemmen op deze zender.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op rtvslogo.nl of volg via Facebook (RTV Slogo) of twitter (@rtvslogo). RTV Slogo is te beluisteren via de ether op 105.6 en 105.9 FM. Digitaal via KPN/Telfort/XS4ALL op kanaal 782 of luister via www.rtvslogo.nl.