Goeree-Overflakkee - Het was zaterdag 28 februari 2015 een zeer succesvolle en mooie campagnedag voor de ChristenUnie op Goeree Overflakkee. Behalve dat het weer mee zat, zat de sfeer er ook goed in. De dag begon met flyeren in het centrum in Oude-Tonge. Piet robijn uit Sommelsdijk speelde een thuiswedstrijd en dat was te merken. Vele enthousiaste mensen die hem spontaan aanspraken en hem veel succes wenste bij de komende waterschapsverkiezingen.

De 'CU blauwe eilandtoer' werd vervolgd met een wandeltocht langs vele mooie plekjes die het gebied rijk is. Dit werd georganiseerd door de lokale afdeling van de ChristenUnie en de opkomst was groot. Zelfs vanuit Rotterdam, Rhoon en Ridderkerk waren er enthousiaste deelnemers gekomen om mee te lopen. Zij werden vergezeld door een delegatie van het waterschap, en betrokken gemeenteraadsleden van Goeree-Overflakkee. Uiteindelijk werd de dag afgesloten in Middelharnis.

"Het is altijd goed om naar de mensen toe te gaan en de ongezouten mening te horen van de man en vrouw op straat. Wij zijn blij dat we hier een thuiswedstrijd spelen, want het is van belang, als willen we Goeree-Overflakkee daadwerkelijk kunnen vertegenwoordigen, dat we hun steun en vertrouwen krijgen. Daar hebben wij na afgelopen zaterdag alle vertrouwen in."

Woensdag 18 maart 2015 zijn de provinciale staten en waterschapsverkiezingen.