Nieuwe-Tonge - "Op zaterdag 9 september 2023 vindt op het terrein van hoofdsponsor DLG te Nieuwe-Tonge (voorheen Visbeen Transport) weer een prachtig evenement plaats voor het goede doel: een Drive-In Bioscoop!" Serviceclub Kiwanis Goeree-Overflakkee draait op een scherm van 10 x 6 meter de film Top Gun Maverick, de opvolger van de klassieker Top Gun. "Lekker onderuit in uw auto, radio afgesteld op de juiste frequentie voor geluid via de eigen speakers…. dat wordt echt genieten! Ook al heeft u ‘m al eerder gezien, het wordt een totaal andere beleving kijkend naar een heel groot scherm vanuit de eigen auto (..) Wees er snel bij want het aantal plaatsen voor de auto’s is beperkt! " Lees meer >>

Vervolg

De opbrengst is voor het goede doel welke bestemd is voor SBO De Wegwijzer te Middelharnis. Deze school voor speciaal basisonderwijs heeft als droom het creëren van een inspirerende leeshoek. Hier kunnen leerlingen genieten van een gevarieerde collectie eigentijdse-, populaire- én klassieke kinderboeken. Met gezellige zitjes en aantrekkelijke vormgeving wil De Wegwijzer een motiverende leesomgeving bieden, passend bij de behoeften van de kinderen. Help deze leerlingen hun leeshorizon te verbreden en laat ze hun eigen boekenavonturen beleven!

Kaarten à 30 euro zijn te bestellen via https://kiwanisdriveinbioscoop.eventgoose.com of bijgaande QR code. Wees er snel bij want het aantal plaatsen voor de auto’s is beperkt!