Regio - Drie mannenkoren uit de regio zullen op zaterdag 10 juni 2023 als groot mannenkoor onder leiding van Dinant Struik een zangavond geven in de Grote of Sint-Catharijnekerk te Brielle. De toegang is gratis en de collecteopbrengst zal zijn voor stichting Siriz. Vanuit deze stichting zal Linda Wensink een toelichting geven over het werk van deze stichting. Organisten deze avond zijn Willem den Boer en Martijn Kooijman. De algehele leiding is in handen van Folco Melissant. Lees meer >>

Vervolg
De drie mannenkoren staan allen onder leiding van Dinant Struik, die met ruim 40 jaar ervaring met enthousiasme de koren als dirigent dient. De mannenkoren ‘De Lofzang’ uit Goes, het ‘Dirksland Mannenkoor’ en het ‘Christelijk Ouddorps Mannenkoor’ organiseren de komende tijd verschillende zangavonden in de regio. De zangavonden zijn gratis te bezoeken dankzij de vele trouwe sponsoren. Daardoor kan de collecteopbrengst geheel ten goede komen aan goede doelen.
U bent van harte welkom op zaterdag 10 juni 2023. De kerk in Brielle is open om 19:00 uur. De zangavond start om 19:30 uur.