[Stemmen kan tot 1 juli 2023] Ooltgensplaat - "Fort Prins Frederik op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee is een uniek fort gelegen in Ooltgensplaat. Het is een van de meest bijzondere forten in Nederland vanwege zijn ligging en geschiedenis..." Gemeente Goeree-Overflakkee: "Wij doen mee aan de verkiezing van het mooiste fort van Nederland en we hebben jullie hulp nodig! In het kader van de jubileumeditie van FORT! magazine is de Mooiste Fort verkiezing van start gegaan. En daarom willen wij graag dat jullie op Fort Prins Frederik stemmen." Stemmen kan tot 1 juli 2023 op www.mooistefort.nl. Lees meer >>

Vervolg

Fort Prins Frederik is een uniek fort gelegen in Ooltgensplaat. Het is een van de meest bijzondere forten in Nederland vanwege zijn ligging en geschiedenis. Het fort werd in 1811 gebouwd in opdracht van Napoleon Bonaparte en diende als bescherming tegen de Engelsen. Het fort heeft veel te bieden, van historische gebouwen tot prachtige natuur. Het is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Het is een perfecte plek voor een dagje uit, om te wandelen, fietsen of gewoon om te ontspannen.

Stem op fort Prins Frederik

Dus stem onder deze link voor 1 juli en help om de verkiezing te winnen! Gemeente: "Met jouw stem kunnen wij Fort Prins Frederik de erkenning geven die het verdient. Alvast bedankt voor jullie steun!"

Bron gemeente Goeree-Overflakkee FB.