Regio - De Henk Aalderink-prijs staat weer voor de deur: lever voor 15 oktober 2023 je foto in! Dit jaar wordt íe wegens succes herhaald: de P10-fotowedstrijd. "We zien graag uw beeld van de oren, ogen en handen van een krachtig platteland. Of het nu gaat om een bijzonder buurtinitiatief, bloeiende boerderij of een levendige gemeenschap, we zijn op zoek naar foto's die de essentie van een leefbaar platteland vastleggen. Zo krijgt u de kans om de prachtige beelden van wat uw gemeente te bieden heeft te delen met een breder publiek." Juryvoorzitter van de P10-fotowedstrijd, Lydia van Santen: "We zien jullie prachtige parels graag tegemoet!" Lees meer >>

Vervolg

Wat is het overkoepelende thema dit jaar?
Het thema van deze fotowedstrijd is: het gezicht van een leefbaar platteland.

Wat zijn de criteria voor uw foto?
Kansmakers zijn foto's met als uitstraling:

  • trots en saamhorigheid;
  • landbouwinnovatie;
  • ruimte, dynamiek en beweging.

Win €2.000,00 én een expositieplek
Net als vorig jaar is er weer een geldbedrag te winnen, namelijk een prijs van €2.000,00. Ook worden de 10 beste foto's geëxposeerd tijdens de wintersessie 2023. Stuur je inzending, de naam van de fotograaf, de locatie van je foto én een korte toelichting naar info@p-10.nl. Lever vóór zondag 15 oktober 2023 de foto in.

De winnende foto van 2018: het energieke platteland
Uit 168 inzendingen koos de jury in 2018 unaniem de foto van Dingena Mol als winnaar. Deze foto legt het energieke platteland volgens de jury het beste vast.
Ook koos de jury 9 foto’s om, samen met de winnende foto, tentoon te stellen.

Aan u dus de vraag om uw mooie plattelandsgemeente vast te leggen en met ons te delen. Zo zetten we samen de kracht van het platteland op de kaart. De voorwaarde is wel dat de P10 de foto-inzendingen rechtenvrij mag gebruiken in haar uitingen.

Bron P10