Ouddorp - Op zaterdag 6 mei 2023 organiseert Christelijk Mannenkoor ‘Obadja’ uit Ouddorp een volkszangavond in de kerk van de Doopsgezinde Gemeente van Ouddorp aan de Dorpstienden. "Er zullen deze avond koorliederen ten gehore worden gebracht welke zullen bestaan uit geestelijke liederen, Vaderlandse liederen en “Bevrijdingsliederen”. Verder zal er ruimte zijn voor samenzang en zullen er enkele muzikale intermezzo’s ten gehore worden gebracht." Lees meer >>

Vervolg

‘Obadja' bestaat uit 21 mannen. Het koor wil door middel van het zingen bijdragen aan het uitbreiden van het koninkrijk van God. We proberen dat op een zo fraai mogelijke manier te doen, met aandacht voor de tekst, de muziek en elkaar.

Het repertoire van het koor omvat Psalmen, gezangen, geestelijke- en vaderlandse liederen, uitsluitend in de Nederlandse taal. De meeste liederen worden vierstemmig ingestudeerd. De stemmen zijn 1e en 2e tenor, bariton en bas.

De muzikale leiding is sinds mei 2014 in handen van dirigent Jan Bezuijen.

Aan de begeleiding wordt, als deze op het orgel gebeurt, op heel gevoelvolle en deskundige wijze invulling gegeven door organist Johan van Wijk.

Geïnteresseerde mannen zijn van harte welkom om eens een repetitie te komen kijken, luisteren en vooral meezingen. Momenteel zijn 1e tenoren en bassen extra welkom. We hanteren een proefperiode van 4 repetities waarin kosteloos en vrijblijvend mee gerepeteerd kan worden.

We repeteren iedere donderdagavond van 19:45 uur tot 21:30 uur in de gemeenschapsruimte van de SmdB “Koningin Beatrix” aan de Wilhelminaweg in Ouddorp. Halverwege de repetitie houden we een pauze voor koffie en onderling contact.

Op 6 mei zal er medewerking worden verleend door Alexandre van den Berg op de trompet.

De aanvang is om 19:30 uur, de kerk zal vanaf 19:00 uur open zijn.