1 april 2023, Oude-Tonge - Duo Voci en Sax’a’holic kijken met trots en voldoening terug op zaterdag 25 maart. Onder de titel “We’ll meet, again” maakten deze dames uit Oude-Tonge van een gezellige muzikale middag een waar feestje. Lees een verslag >>

Vervolg

De Grutterswei in Oude-Tonge zat vol. Overweldigend was het enthousiasme van het publiek. Er werd zelfs heerlijk gedanst met elkaar op “Lets twist again”! Daarnaast was er natuurlijk ook ruimte voor de serieuzere liedjes en saxofoonmuziek. De middag werd afgesloten met “Adieu, mein kleiner Gardeoffizier” waarbij Duo Voci en Sax’a’holic, begeleid door trommels, de zaal op z’n kop zetten!

De middag stond in het teken van liefde voor de muziek, liefde voor elkaar en naar elkaar omkijken. Het was een fijne en gezellige middag. De mensen gingen met een warm en blij gevoel aan het eind van de middag weer naar huis.

Een woord van dank aan de winkeliers uit Oude-Tonge die mooie prijzen voor de loterij beschikbaar stelden: Kledingzaak Wild Store, Slagerij Gelderblom, Bakkerij Koese, Bruna, Albert Heijn, Massagesalon Belde, Kapsalon Valentino, Troella en Drogisterij Eef van Loon.

Dank aan de sponsorbedrijven, de Stichting Podium en de Stichting Welzijnsfonds Oostflakkee die deze middag mede mogelijk maakten.

Maar vooral grote dank aan de vrijwilligers en het personeel van De Grutterswei. Zonder hen was deze middag niet zo’n groot succes geweest.

Door C. Kranse, Saxofoonensemble Sax'a'holic