Goeree-Overflakkee - De Reizende Dichters brengen de nieuwste uitgave van het poëzietijdschrift o-o-go uit. Nummer 62 is het eerste nummer van de 16e jaargang. "In dit nummer zijn gedichten opgenomen van Anne Hanse, Frouke Bienefelt, Ester van Meurs, Catherine van Vliet-Saivres, Jolanda Holleman en Niels Snoek. Het verhaal in dit nummer is van Herman Maas..." Lees meer >>

Vervolg

Titels van de gedichten zijn o.a. ‘tijd’, ‘grote oren en kleine potjes’, ‘fenomeen’, ‘Inzicht’, ‘Hoogsensitief’, ‘niet doen’, ‘het bestaat’.

Op de middenpagina staat het gedicht ‘Poëzieles’ naar aanleiding van de lessen die Catherine van Vliet-Saivres en Ester van Meurs de afgelopen maanden op de basisscholen gaven. Hier rond omheen staan enkele gedichten van leerlingen.

Frouke Bienefelt schreef het gedicht ‘Shetlandpony’, bij de coverfoto van Mario Jansen, waarop behalve de pony ook een in deze tijd passend tulpenveld is te zien.

De nieuwe uitgave is verkrijgbaar in de meeste boekwinkels van Goeree-Overflakkee. Liefhebbers kunnen ook een abonnement nemen om elke nieuwe uitgave automatisch te ontvangen.

Het tijdschrift van De Reizende Dichters verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld voor liefhebbers van poëzie en literatuur.

www.oogo.cultuurpleingo.nl