April 2023, Goeree-Overflakkee - "Wist jij dat bijna alles wat je dagelijks eet, geproduceerd wordt door een boer of tuinder? En dat veel van dat eten op ons mooie eiland Goeree-Flakkee geteeld en verbouwd wordt? Hoe dat in zijn werk gaat en welke processen daarbij komen kijken kun je met eigen ogen zien tijdens KijkbijdeBoer op 10 april, Tweede Paasdag!" Diverse ondernemers op Goeree-Overflakkee zetten hun stal- en schuurdeuren open deze dag: Welkom bij de Boer! Lees meer >>

Welkom!
Tussen 10:00 en 16:00 uur zetten op 10 april 2023 diverse ondernemers hun stal- en schuurdeuren open om jullie een inkijkje te geven.

Kom lammetjes aaien op geitenbedrijf Van der Sar in Ooltgensplaat. Wil je zien wat het verschil is tussen het houden van melkkoeien en vleeskoeien dan kun je dat ontdekken bij fam Kok in Stad a/h Haringvliet en fam Goedegebuur in Nieuwe-Tonge. Ben je een echte paardenliefhebber dan kun je bij manege Oostmoer in Stad a/h Haringvliet je hart ophalen. GO Crops in Sommelsdijk neemt je mee in de teelt- en verwerkingsprocessen van de producten die ze telen en familie Van Eck uit Herkingen wil graag laten zien wat er nodig is om een biologisch product te telen.
Wist je dat er veel verschillende soorten aardappelen zijn, zoals tafel-, poot- en frietaardappelen? In Melissant bij fam Struik kun je er alles over te weten komen.
Bij fam Voogd in Ouddorp kun je je laten informeren over de vroege-aardappel en je eigen gesneden frietje opeten. En natuurlijk, doe mee aan onze kleurwedstrijd en win wellicht een traptrekker.

Beleef het op de boerderij!

Graag ontmoeten de ondernemers je op 10 april; laat je informeren, stel je vragen en beleef het op de boerderij!
Toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op kijkbijdeboer.nl of op de gelijknamige FB-pagina.