Oude-Tonge - Aanstaande zaterdag 25 maart 2023 is er weer een gezellige muzikale middag in de Grutterswei in Oude-Tonge. Organisatie: "Onder de titel 'We’ll meet, again' treden de dames van Duo Voci en Sax’a’holic voor u op. Voor het tweede jaar op rij zullen deze muzikale dames uit Oude-Tonge er weer een fijne middag van maken met mooie muziek en veel gezelligheid. Margreet en Joke van Duo Voci zingen de sterren van de hemel. De 6 dames van Sax’a’holic spelen voor u herkenbare muziek op hun saxofoons." Lees meer >>

“Music was my first love”

Het thema van het dubbelconcert op 25 maart aanstaande is Liefde. Liefde voor de muziek, liefde voor elkaar, naastenliefde, naar elkaar omkijken. Dat is waar het deze middag om draait.

Verloting met mooie prijzen

Er wordt een verloting gehouden met mooie prijzen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse winkeliers uit Oude-Tonge, te weten: Slagerij Gelderblom, Bakkerij Koese, Bruna, Albert Heijn, Massagesalon Belde, Kapsalon Valentino, Troella en Drogisterij Eef van Loon.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door enkele ondernemers uit Oude-Tonge, de Stichting Podium en de Stichting Welzijnsfonds Oostflakkee. En niet te vergeten de vrijwilligers die deze middag tot een fijn middagje uit zullen maken.

Reserveren uw kaartje

De entree kost €5, dit is inclusief een gratis kop koffie of thee bij binnenkomst én een gratis lot. U kunt zich aanmelden door te bellen of appen naar 06 234 23 073. Er wordt dan een plaats voor u gereserveerd. U kunt ook aan de kassa een kaart kopen. Maar let op: vol is vol.

Meer informatie

Deze muzikale middag vindt plaats in de Grutterswei, Willemstraat 14 in Oude-Tonge.

Inloop vanaf 13:30 uur. Aanvang om 14:00 uur. De middag duurt tot ongeveer 16:30 uur.