Goeree-Overflakkee - Bezig zijn met muziek geeft veel plezier. Ook als je nog heel jong bent. Daarom biedt Muziekgebouw Goeree-Overflakkee dreumesen en peuters én hun ouders de mogelijkheid om kennis te maken met muziek. Er start een cursus Muziek met Dreumessen/Peuters vanaf 16 maart 2023 in Middelharnis en Stellendam. Lees meer >>

Vervolg

Cursus

De cursus Muziek met Dreumesen/Peuters start op donderdag 16 maart in Middelharnis en op vrijdag 17 maart in Stellendam. De cursus duurt zes weken, van 16 maart tot en met 20 april in Middelharnis en van 17 maart tot 21 april in Stellendam. Dat is een blok tussen twee schoolvakanties. De lessen duren van 9.30 tot 10.15 uur. De cursuslocaties zijn het Diekhuus in Middelharnis en ‘t Haegse Huus in Stellendam.

Tijdens die drie kwartier draait alles om plezier beleven met muziek. Onder leiding van docente Angelique de Boer maken de kinderen muziek met ritme-instrumenten en andere materialen. Ook bewegen op muziek staat op het programma, naast zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes die passen bij de tijd van het jaar. De cursus is niet alleen laagdrempelig en plezierig, maar stimuleert ook de ontwikkeling van dreumesen en peuters.

Wie zijn of haar kind, kleinkind of oppaskind ook muziek wil laten beleven, kan zich opgeven via muziekgebouwgo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over deze cursus. Korting op de cursusprijs is mogelijk voor kinderen die opvang krijgen bij Kibeo.