[update] Roosendaal/Oude-Tonge - Ook dit jaar gaat Vivian Kramer gezegd Freher, bekend van haar fotostudio Sugarcoated, weer op zoek naar dé pinup van België en Nederland. De eerste kennismakingsmiddag en tevens voorronde was afgelopen zondag 5 februari in Roosendaal bij Tom’s Diner waar pin-ups zichzelf van hun beste kant konden laten zien. "Sylvia Belde van Belde Massagesalon in Oude-Tonge was één van deze pinup’s, zij heeft Goeree-Overflakkee vertegenwoordigd tijdens de voorronde en ze is door naar de finale!" De grande finale, open voor publiek, is op zaterdagavond 1 april 2023 in de Avenue te Breda. De kaartverkoop voor de finale is reeds begonnen... Lees meer >>

Vervolg

Vivian is een van de bekendste gezichten in de Nederlandse pinup-scene. Ze deed in 2017 mee aan de Amerikaanse Miss verkiezing ‘Viva Las Vegas’ en werd daar second runner up. De deelname aan die verkiezing was voor haar zo’n feestje, het ontmoeten van mensen met dezelfde voorliefde voor de vintage style, dat ze besloot zo’n verkiezing in de Benelux te organiseren.

De eerste twee edities waren een fantastisch succes en toen ze eind 2022 een oproep plaatste voor een nieuwe editie, reageerden er maar liefst vijftig enthousiaste pinup’s.

Sylvia Belde van Belde Massagesalon in Oude-Tonge is één van deze pinup’s, zij heeft Goeree-Overflakkee vertegenwoordigd tijdens de voorronde in Roosendaal. Sylvia: “Als ik pinup voor mezelf zou moeten omschrijven, denk ik aan de woorden: vrolijk, humor en stoer!. Aan de hand van deze woorden ben ik gaan nadenken over mijn act.

Ik ben masseur, en heb mijn eigen massagesalon geopend, wat ik erg stoer vind van mezelf. Daarom besloot ik om daar mijn act over te maken. Op een vrolijke manier met veel humor en zelfspot laat ik zien welke vooroordelen er zijn bij het beroep van masseur. Uiteraard met een complete fifties style.”

Sylvia is door!

In de voorrondes kozen juryleden elf finalisten die een plekje in de finale krijgen. De eerste voorronde was zondag 5 februari in Tom’s Diner te Roosendaal. Twintig pin-ups zullen zich die middag aan de jury presenteren. Iedere deelnemer presenteert zichzelf in maximaal drie minuten op geheel eigen wijze. In deze presentatie laten ze zien waarom die titel van Miss Pinup Benelux 2023 hen toebehoort. Dit kan door middel van zang, dans, een toespraak, gedicht of een grappige sketch.

De presentaties worden natuurlijk beoordeeld op stijl, maar dat niet alleen. Vivian: “Het gaat wel echt verder dan uiterlijkheden. Being a pinup is so much more then lipstick and eyeliner. Karakter, humor, zelfspot en de manier waarop je jezelf staande houdt tijdens de presentatie zijn veel belangrijker. Stay true to yourself!”

Tijdens deze eerste voorronde werden er 4 finalisten worden gekozen, waaronder de Flakkeese Sylvia Belde of ook wel "Miss Moxy May" genaamd. De grande finale, open voor publiek, is op zaterdagavond 1 april in de Avenue te Breda.

Erbij zijn in de finale

De grande finale, open voor publiek, is op zaterdagavond 1 april 2023 in de Avenue te Breda. De kaartverkoop voor de finale is reeds begonnen en het wordt een enorm feest met Daddy To The Rescue die voor de live muziek zal zorgen! De dresscode is ‘overdressed’ dus je kunt helemaal losgaan.

Meer informatie over de verkiezing vind je op miss-pinup.nl