Oudorp - De super populaire theatergroep Meneer Monster komt weer naar Strandtheater Houten Kaap met de voorstelling De Wintergruffalo, op zaterdag 11 februari 2023 om 11:00 uur. Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Dit seizoen in een winters jasje. Lees meer >>

Vervolg

Als het buiten koud en guur is, is het heerlijk om naar een warm en knus theater te komen. Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Een kleine muis loopt door het diepe donkere besneeuwde bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

Meneer Monster is al vaker in Ouddorp geweest met altijd uitverkochte voorstellingen van de ‘Gruffalo’ en de voorstelling ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief. Het gezelschap maakt cartoonesk en beeldend actietheater. Met de voorstelling ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ wonnen ze in 2018 zowel de Zapp Theaterprijs als een VSCD Zilveren Krekel.

De Wintergruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Deze voorstelling wil je niet missen, want na afloop is er nog een sneeuwballengevecht in de zaal. Kaarten (€12,75) voor de voorstelling Wintergruffalo op zaterdag 11 februari om 11.00 uur, koop je gemakkelijk online via houtenkaap.nl.