Ouddorp - In de laatste dagen van de Kerstvakantie is het nog even genieten van mooie voorstellingen in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Woensdagavond 4 januari is er om 19.00 uur de goochelshow Huub TV, met Huub Cooijmans en op donderdag 5 januari om 11.00 uur is de kindervoorstelling (7+) Don Quichot, van theatergezelschap Gesneden Koek. In de middag zijn er nog twee theaterworkshops voor de leeftijd 6-8 jaar en 9+. De workshops worden gegeven door Mark van Vliet, theaterdocent van Theaterschool Houten Aap. Lees meer >>

Huub TV

Vergeet downloaden en streamen, goochelaar Huub Cooijmans presenteert HuubTV. De goochelshow waarin jij bepaalt wat je live wilt zien. Bekijk het HuubTV-kanaal in levensgroot formaat en kies zelf uit de afspeellijst welke video jij in het echt en in 3D wil laten afspelen. Kies je voor een vette goocheltruc, een knap staaltje jongleren, de bloopers of juist de uitleg? In deze interactieve familievoorstelling is de keus aan jou!

Don Quichot

Er was eens een man. Die woonde in het prachtige warme Spanje (Olé!). En deze man, Alonso Quijano, las de hele dag door boeken over ridders. Zó veel ridderboeken dat hij begon te geloven dat hij zelf ridder was. Met wat huis- tuin- en keukenspullen frommelt Alonso snel een ridderkostuum in elkaar en geeft zichzelf een riddernaam - echte ridders hebben een riddernaam. En dus als ridder ‘Don Quichot van la Mancha’ springt hij op zijn dweil! Eh…paard! Samen met boer Sancho Panza beleeft hij een knotsgek avontuur. Ze strijden voor het goede, nemen het op tegen de boze tovenaar en proberen de liefde te winnen van de mysterieuze Dulcinea… Maar zal het ze lukken? En is het allemaal eigenlijk wel echt? Ga jij mee op avontuur? Don Quichot is het eeuwenoude verhaal van Miquel de Cervantes, door Gesneden Koek in een nieuw harnasje gestoken. Een voorstelling vól humor, spanning en een vleugje romantiek. Over het opkomen voor de goede zaak zelfs als dat niet mogelijk is. Een lichte botsing tussen idealisme en realisme onder de warme Spaanse zon.

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling Huub TV (€ 7,50), Don Quichot (€ 12,75) en de theaterworkshops (€7,50) koop je gemakkelijk online op houtenlkaap.nl.