Ouddorp - De Nieuwjaarsduik Ouddorp wordt op 1 januari 2023, om 14:00 uur gehouden op strand ’t Flaauwe werk te Ouddorp. Organisatie: "1 januari organiseren we weer DE nieuwjaarsduik! Corona is niet weg en zal ook niet weggaan. Daarom vragen we iedereen om alleen te komen duiken als je klachtenvrij bent. De inschrijving (incl. betaling waarmee je de goede doelen steunt) is verplicht." Lees meer en bekijk de foto's van voorgaande jaren van Wilko van Dam >>

Vervolg

Inschrijven is verplicht en kan digitaal hieronder. Inschrijven kan vanaf heden tot op de dag zelf tot 13:30 uur. U krijgt na inschrijving en betaling een mail. Deze kunt u tonen bij de inschrijf-kramen, deze zijn geplaatst tussen de reddingspost en strandpaviljoen Paal10. Lukt inschrijven via de website niet ivm buitenlandse betaalrekening dan is er een mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven en te betalen. Betaling bij voorkeur contactloos, er zijn PIN-apparaten aanwezig. Bedrag voor deelname is €5,00 Om doorstroming van deelnemers te versnellen is het de voorkeur om gebruik te maken van digitale inschrijving.

"Gäste aus dem Ausland können sich am Strand anmelden und bezahlen. Les clients étrangers peuvent s’inscrire et payer à la plage. Guests from abroad can register and pay at the beach."

Eigen risico

Deelname aan de duik is voor eigen risico! Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene duiken.

De eerste 500 aanwezige deelnemers krijgen een “Hylife” wintermuts (op=op).

Deelnemers krijgen een polsbandje waarmee na de duik een kom heerlijke warme erwtensoep voor te verkrijgen is. (op=op)

Twee goede doelen

De opbrengst van de Nieuwjaarsduik Ouddorp gaat naar het KNRM station Ouddorp en de Ouddorpse Reddingsbrigade. Met uw/jouw inschrijven steunen jullie deze goede doelen.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link op Nieuwjaarsduikouddorp.nl