Ouddorp - De Nieuwjaarsduik Ouddorp wordt op maandagmiddag 1 januari 2024, om 14:00 uur gehouden op strand ’t Flaauwe werk te Ouddorp. Organisatie: "1 januari organiseren we weer DE nieuwjaarsduik op het eiland Goeree-Overflakkee! De inschrijving (incl. betaling waarmee je de goede doelen -KNRM en Reddingbrigade- steunt) is verplicht." Lees meer en bekijk de foto's van voorgaande jaren van Wilko van Dam >>

Vervolg

Inschrijven is verplicht en kan bij voorkeur digitaal hieronder. Dit kan vanaf nu tot op de dag zelf tot 13:30 uur. U krijgt na het invullen van het formulier en de betaling een mail (kijk ook in de spam als u niks krijgt). De mail, op papier of op uw telefoon, kunt u tonen bij de kramen, deze zijn geplaatst voor de reddingspost en strandpaviljoen Paal10. Lukt het via de website niet, dan is er een mogelijkheid om ter plaatse aan te melden en te betalen. Betaling kan contactloos, er zijn PIN-apparaten aanwezig.

"Gäste aus dem Ausland können sich am Strand anmelden und bezahlen. Les clients étrangers peuvent s’inscrire et payer à la plage. Guests from abroad can register and pay at the beach."

Eigen risico

Deelname aan de duik is voor eigen risico! Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene duiken.

Deelnemers krijgen een polsbandje waarmee na de duik een kom heerlijke warme erwtensoep voor te verkrijgen is. (op=op)

Vrijwilliger of sponsor

Het evenement wordt elk jaar groter en drukker. Hierdoor zoeken wij vrijwilligers. Alle hulp is welkom!! Ook kunt u de vereniging financieel steunen door middel van sponsoring.
Wilt u vrijwilliger en/of sponsor worden meldt u dan aan via onderstaande mail of laat een reactie achter onder aan de pagina:

E-mail: info@nieuwjaarsduikouddorp.nl

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link op de website van Nieuwjaarsduikouddorp.nl