Goeree-Overflakkee - In de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta op ons eiland Goeree-Overflakkee worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Volwassenen en jongeren kunnen aanmelden via de website van de bibliotheek of bij de balie in één van de vestigingen. Lees de agenda >>

Kerstvakantie in de bieb!

Deze kerstvakantie is het weerwolvenfeest in de bieb! Kinderen kunnen gezellig swingen tijdens de weerwolvendisco, koken in het mini-kookcafé of kijken naar de film van Dolfje Weerwolfje! De activiteiten vinden plaats op verschillende tijden en kinderen dienen van tevoren aangemeld te worden per activiteit. Bekijk het volledige programma op www.bzhd.nl.

Donderdag 5 januari, 10:00-14:30 uur, Bibliotheek Middelharnis, leden €2,50 en niet-leden €3,50

Het Aanschuifkoor in kerstsferen!

Zing mee met de leukste kerstliedjes tijdens het Aanschuifkoor in december. Trek je mooiste kerstoutfit aan en kom meezingen. Glühwein en een hapje maken het nog gezelliger!

Elkaar ontmoeten, samen zingen en plezier hebben staat hierbij centraal. Van tevoren aanmelden hoeft niet, schuif gezellig aan.
Donderdag 15 december, 14:00-16:00 uur, Bibliotheek Middelharnis, gratis