Sommelsdijk - Zaterdag 17 december 2022 is er in de Hervormde kerk Sommelsdijk een (kinder-)Kerstconcert. Dit Kerstconcert wordt georganiseerd door kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’ met medewerking van een projectkoor. Het thema is 'Eer aan God in de hoge'. Iedereen is van harte welkom. Lees meer >>

Vervolg

Kerstconcert kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’

"Een aantal jaren was het door corona niet mogelijk, maar binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 17 december aanstaande houdt kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’ haar Kerstconcert in de Hervormde kerk van Sommelsdijk.

"De kinderen hebben de afgelopen weken een aantal mooie Kerstliederen ingestudeerd en willen samen met u zingen over de komst van de Heere Jezus naar de aarde. Naast het kinderkoor zal er deze keer een projectkoor van oud-leden meedoen. In totaal zullen er iets meer dan 100 kinderen en jongeren hun stem laten horen. Het thema is ‘Eer aan God in de hoge’."

Het koor staat onder leiding van Nelleke van den Boogert en Albertina Koedam en zal muzikaal worden begeleid met piano, dwarsfluit en gitaar.

Het concert begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:00 uur. Bij de uitgang is er een collecte.