Sommelsdijk - Ouderenvereniging O-G-O organiseert weer twee bingo's. Woensdag 7 en vrijdag 10 december in het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Vrijdag is er een speciale Kerstbingo voor de ouderen. "De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom." Lees meer >>

Agenda O-G-O

Woensdag 7 december is er een BINGO VAN DE O-G-O. We beginnen om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur. In het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Een kopje koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 9 rondes voor € 3.50. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. In de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde. Er is ook nog een verloting. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Zaterdag 10 december is er een KERSTBINGO VAN DE O-G-O. We beginnen om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur. In het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. Een kopje koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor € 6.50 per ronde. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor€ 1.00 per ronde.De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. We hebben voor iedereen nog een presentje.