Ouddorp - RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft een vaste wekelijks programmering met nieuwe programma’s. Deze week in 't Eiland Actueel op bezoek bij: Zorgthuys Flakkee. De nieuwe items leest u in de Agenda hieronder >>

AGENDA RTV SLOGO

  • Politieke Achtergronden – College van B&W Raadsperiode 2022-2026: Kort voor de zomervakantie werden onze nieuwe wethouders benoemd voor de periode 2022 – 2026. Kent u ze al? Bekende én nieuwe namen en gezichten. De leden van het college van burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken graag kennis met u! In onderstaande video’s vertellen ze wat meer over zichzelf en hun plannen voor de komende jaren.
  • 't Eiland Actueel – Woning te kort in de Provincie: Ze zijn amper te vinden en als ze dan eindelijk voorbij komen, dan zijn ze niet te betalen: als je op dit moment een huis zoekt kan dat best frustrerend zijn. De vraag naar een plek om te wonen is enorm terwijl er bijna niets vrij komt. Er moeten dus meer huizen gebouwd worden. Maar wie gaat dat fixen? Bekijk hier welke rol de provincie daarin speelt. Tijdens de 6e Verstedelijkingsconferentie werden de mouwen opgestroopt en gingen ze samen aan de slag met ‘Doorpaktafels’. Welke visie hebben verschillende sprekers op de bouwopgave?
  • ’t Eiland Actueel – Op bezoek bij Zorgthuys Flakkee: Verzorging en verpleging bij u aan huis met de daarbij horende tijd en aandacht als belangrijk uitgangspunt van de zorg; dat is in het kort Zorgthuys Flakkee. Met dit vernieuwende concept bieden ze niet alleen de nodige zorg; maar drinken ze ook gezellig een bakje koffie of thee met de clienten.. Het team van RTV SLOGO bracht een bezoek.
  • ’t Eiland Actueel – Online Rijbewijs verlengen: Uw rijbewijs online verlengen? Dat kan vanaf 1 oktober ook bij de Gemeente Goeree-Overflakkee. Doe een aanvraag via www.rdw.nl/rijbewijsverlengen. Dan ligt het rijbewijs al na twee werkdagen voor u klaar op het gemeentehuis. Online aanvragen is alleen mogelijk voor verlenging of uitbreiding van categorieën.
  • Streekhistorie – Gezondheidszorg in de vorige eeuw – deel 3: In deze historisch serie kijken we terug naar de gezondheidszorg in de vorige eeuw. Deze is door de jaren heen flink verandert. Honderd jaar geleden werd werken in de gezondheidszorg nog gezien als een roeping maar tegenwoordig is het een beroep. Maar ook de manier waarop bepaalde zorg werd gegeven is in de loop der jaren flink veranderd.

Programma’s in de uitzending:

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 43, KPN/Telfort: Kanaal 1371, Delta: Kanaal 12

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg ons op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo