Goeree-Overflakkee – Tegenwoordig hoor je steeds vaker verhalen over internetfraude. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. "Tijdens de cursus Klik & Tik veilig online in Bibliotheek Middelharnis leer je hoe dat moet. Ook welkom bij de (peuter-)Prentenboekendans en film Gli Anni Piu Belli..." Lees meer >>

Prentenboekendans, woensdag 7 december
Tijdens Prentenboekendans kunnen de allerkleinsten zich helemaal uitleven aan de hand van verhalen uit bekende prentenboeken. De volgende editie wordt er voorgelezen uit ‘'Kerst in de tovertuin''.
Tijd: 10:00-11:45 uur, Bibliotheek Middelharnis, leden €5,- / niet-leden €7,50

Film Gli Anni Piu Belli, woensdag 7 december
De film Gli Anni Piu Belli is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven. De vriendschap tussen de vier vrienden ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.
Tijd: 20:00-22:00 uur, Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp, leden €5,- / niet-leden €7,50


Workshop online bankieren, maandag 12 december
Tijdens deze workshop leer je hoe je online fraude en diefstal op jouw financiële gegevens voorkomt. De workshop over veilig online bankieren wordt verzorgd door de Rabobank. Aanmelden kan telefonisch via 06-33920600 of per mail digitaalhuis-go@bzhd.nl. Het is ook mogelijk om je aan te melden bij de balie in de Bibliotheek.
Tijd: 14:00-16:00 uur, Bibliotheek Middelharnis, gratis ook als je geen lid bent van de Bibliotheek