Ouddorp - Op zaterdag 19 november 2022 organiseert de Activiteitencommissie van de Hervormde Kerk in Ouddorp een markt in de zaaltjes van de kerk. Wat begon als een klein idee: 'zullen we dit jaar nog 1 marktje doen?', is inmiddels al uitgegroeid tot een markt met allerlei leuke en lekkere producten. Lees meer >>

Vervolg

Zo wordt er heerlijke kaas van Kaashandel Dammers verkocht. Ook Vershal Ouddorp levert groente en fruit die verkocht zal worden. Er zijn stoofperen en er wordt boerenkool voor u klaar gemaakt wat kant en klaar gekocht kan worden en we hebben ook verscheidende (afbak)broodjes. Voor bij de koffie zijn ee ook verschillende lekkernijen zoals Zeeuwse Brok.

Bestelling

Op bestelling kan er Rundergehakt (€5,50 per 500gr), H-O-H gehakt (€4,95 per 500gr), Varkensfiletrollade (€11,95 per kg) en Runderrollade (€14,95 per kg) gekocht wordt. Het vlees wordt geleverd door Puur Vers. De bestelling van het vlees van gedaan worden via de mail (activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl) of via tel 06-15282494.

Naast al deze overheerlijke producten worden er ook onder andere boeken, wenskaarten en kerstkaarten verkocht en kan er een boodschappenmand gewonnen worden! Voor ieder wat wils!
De commissie hoopt veel bezoekers te mogen ontvangen. Drink gerust een kop koffie met wat lekkers mee of kom een kom soep mee eten! De markt is van 10:00 uur tot 14:00 uur in de Morgenster, het zaaltje van de Hervormde Kerk in Ouddorp (Weststraat 2).

Organisatie: "We bedanken alle ondernemers die meewerken aan onze markt!"