13 november 2022, Middelharnis - De meest getalenteerde leerlingen van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee geven een concert op zaterdag 19 november aanstaande. Dit galaconcert in de Rabobankzaal van het Diekhuus is gratis toegankelijk en begint om 20:00 uur.

Vervolg

Het publiek kan een divers en kleurrijk programma verwachten, dat de luisteraar zal ‘raken’. Blokfluit, viool, piano, zang en saxofoon zijn de ingrediënten van het galaconcert. De leerlingen treden solo op. Daarnaast bestaan enkele onderdelen van het concert uit vormen van samenspel. De pianobegeleiding bij een aantal optredens is in handen van Piet Westhoeve.

De leerlingen die musiceren krijgen les van Elly Bakker (blokfluit), Heleen De Witte (viool), Eline de Gast (piano), Nouschka Hagens (zang lichte muziek), Marlotte van 't Hoff (zang klassieke muziek), Piet Westhoeve (piano) en Corina Zwaan (saxofoon).

Het gaat tijdens het galaconcert niet in de eerste plaats om het hoge spelniveau van de leerlingen, maar meer om ‘het geheim van grote muzikaliteit’ dat zij met zich meedragen. Genoeg reden om op 19 november naar het Diekhuus te gaan en dit bijzondere concert bij te wonen.