Ouddorp - Regelmatig wisselt de kunst expositie in De Overkant. Deze keer is er op zaterdag 12 november 2022 een groepstentoonstelling. "Zes kunstenaars, allen met een kunstacademie achtergrond, exposeren onder de naam 'Angy and Friends'. Angy is lid van Regio Art Rijnmond. Deze kunstenaarsvereniging verzorgt de exposities in De Overkant in Ouddorp. Lees meer >>

Vervolg

Jan van Onselen, Nico Smit, Saskia Verleg, Margriet van IJsseldijk en Aloysius van Druten kennen elkaar van het Kunstonderwijs. Angela Scholten (Angy) bracht hen samen voor deze expositie. De kunstenaars tonen in hun diverse werken geïnspireerd te zijn door de pop cultuur en street art, de Voornse kust of andere indrukken vanuit de natuur, het reizen of als reactie op de hedendaagse beeldenstroom in de media. Van het werk van Aloysius van Druten is het mogelijk multiples (werk in een oplage van maximaal 5 stuks) via zijn website aan te schaffen. De opbrengst gaat geheel naar de UNHCR – de Vluchtelingenorganisatie van de VN.

De kunstenaars zijn zaterdag 12 november gezamenlijk aanwezig in De Overkant. Dat wordt alvast een levendige bijeenkomst. U bent daarbij van harte welkom.

De Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp. Zaterdag 12 november van 11:00 tot 17:00 uur.