Ouddorp - Op zaterdag 19 november 2022 is er een uitzonderlijk (on)gewoon concert in de Overkant te Ouddorp, door Ghislaine Voorrecht en Nicole Groenendijk. "Een samenspel van Harp en Saxofoon." Lees meer >>

Ghislaine Voorrecht en Nicole Groenendijk

Ghislaine Voorrecht begint op 10-jarige leeftijd met het bespelen van de Folkharp, ook wel haakjesharp genoemd. Na een paar jaar lessen te hebben gehad stapt Ghislaine al snel over op de concert- of pedaalharp en studeert aan het Rotterdams Conservatorium af in klassieke muziek. Vanaf dat moment treedt Ghislaine op als soliste en in allerlei vormen van samenspel.

Nicole Groenendijk is sinds september 2017 werkzaam als saxofoon docente bij Muziekgebouw GO op ons Goeree-Overflakkee. In 2019 is Nicole begonnen als docent voor de klas namens Koninklijke Harmonie Ons Genoegen in Vlissingen. Op dit moment speelt Nicole in een aantal ensembles en een orkest.

Toen Ghislaine vorig jaar ging samenspelen met de saxofoniste Nicole Groenendijk voor de KunstKijk, hadden beide collega’s zoveel muzikale overeenkomsten en vooral een enorm plezier in het samen musiceren dat ze besloten het niet bij één optreden te houden. Nicole en Ghislaine gingen een geheel nieuwe uitdaging aan en van deze zeer ongebruikelijke combinatie zult u zeker gaan genieten! Het programma zal bestaan uit schitterende stukken zoals de Aria van Eugène Bozza en Il vecchio castello van Modest Mussorgsky alsmede andere klassieke werken als het Ave Maria van Caccini en de bekende Sonate van Krumpholz. Uiteraard passeren ook wat lichtere werken de revue zoals Summertime en een Beatles Song! Ook solistisch zullen Ghislaine en Nicole werken ten gehore gaan brengen.

Welkom

Dit uitzonderlijke concert is op zaterdag 19 november in De Overkant te Ouddorp. Dijkstelweg 33. Kaarten reserveren via VVV 0187-681789.

Aanvang concert is om 20.00 uur. De Overkant is open vanaf 19.30 uur. Contactloos uw kaartje afrekenen kan in De Overkant.