Middelharnis - "Ook als je nog heel jong bent, geeft muziek maken veel plezier. Dreumesen en peuters én hun ouders kunnen het zelf ervaren." Het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee organiseert weer een cursus Muziek Dreumesen/Peuters. De cursus start op donderdag 10 november in Middelharnis en op vrijdag 11 november 2022 in Ouddorp. Lees meer >>

Vervolg

Tijdens de cursus draait alles om plezier beleven met muziek. Onder leiding van docente Angelique de Boer maken de deelnemers muziek met ritme-instrumenten en andere materialen. Ook bewegen op muziek staat op het programma, naast zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes die passen bij de tijd van het jaar. De cursus is behalve laagdrempelig en plezierig, ook stimulerend voor de ontwikkeling van dreumesen en peuters.

De cursus Muziek met Dreumesen/Peuters duurt zeven weken. Dat is een blok tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie, te beginnen in de tweede week nadat de basisscholen weer open zijn gegaan. De laatste cursusdagen zijn 22 december in Middelharnis en 23 december in Ouddorp. De lessen duren van 9.30 tot 10.15 uur.

Wie zijn of haar kind, kleinkind of oppaskind ook muziek wil laten beleven, kan zich opgeven via muziekgebouwgo.nl/muziekmetpeuters/. Daar is ook meer informatie te vinden over deze cursus, waaronder de locaties. Korting op de cursusprijs is mogelijk voor kinderen die opvang krijgen bij Kibeo.