Goeree-Overflakkee - Het eilandelijk comité van stichting Woord en Daad houdt zaterdagochtend 12 november 2022 haar jaarlijkse oliebollenactie. "We komen in de meeste dorpen weer langs de deuren zoals vanouds. In de sommige dorpen kunnen de oliebollen (ook) vóóraf besteld en afgehaald/bezorgd worden.." Lees meer >>

Bestellingen

Bestellingen graag t/m woensdag 9 november aanstaande doorgeven per e-mail of aan de plaatselijke comité leden of helpers zoals hieronder vermeld.

Zaterdag 12 november kunt u de oliebollen afhalen tussen 09:30 en 11:30 uur.

E-mail

Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden bij de bestelling. Plus de plaats waar u wilt afhalen.uw naam, adres en telefoonnummer vermelden bij de bestelling. Plus de plaats waar u wilt afhalen.

Mail: actiewoordendaadgo@gmail.com

Telefonisch

  • Telefonisch:

Plaats: Naam: Telefoonnummer: Opmerking

Ouddorp Dhr. P. van Koppen 0187-491138 Alleen bestellen en ophalen

Goedereede Dhr. P. van Koppen 0187-491138 Alleen bestellen en ophalen

Stellendam Alleen langs de deur

Melissant Dhr. J.J. Menheere 0187-602081 We komen ook langs de deur

Dirksland Mevr. Bal -Arensman 06-21204717 We komen ook langs de deur

Sommelsdijk Alleen langs de deur

Middelharnis Mevr. A. de Bakker 0187-487807 We komen ook langs de deur

Herkingen Alleen langs de deur

Nieuwe-Tonge Alleen langs de deur

Oude-Tonge Mevr. J. van der Veer 06-18692294 We komen ook langs de deur

Stad a/h Haringvliet Alleen langs de deur

Den Bommel Alleen langs de deur

Ooltgensplaat Mevr. M. Lokker 06-30779212 Alleen bestellen en wordt bezorgd

Opbrengst Onderwijs in Colombia

Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen. De opbrengst van de oliebollenactie is bestemd voor het project Onderwijs in Colombia.

In Colombia werken we samen met Conviventia om christelijk onderwijs te bieden aan kinderen en jongeren uit de levensgevaarlijke buitenwijken van Bogota en in het centrum van die stad. De school waar deze kinderen naartoe gaan heet ‘Dios es Amor‘, God is Liefde. Het onderwijs is sterk gericht op persoonlijke waardigheid, je ontwikkeling als mens en is gebaseerd op christelijke waarden en normen.

Door oliebollen te kopen (€ 4,50 per zak van 5 stuks) kunt ook u een bijdrage leveren aan de uitvoering van dit project.

Mede daarom beveelt Woord en Daad de oliebollenactie extra bij u aan! We hopen op veel verkopen aan de deur!

Geen oliebol, toch steun bieden

Bent u niet in de gelegenheid om oliebollen te kopen, en wilt u toch bijdragen aan het mooie werk van Woord en Daad dan kan dat ook door de OR-code te scannen of een bijdrage over te maken op: NL61 RABO 0361 3137 72

P.S. In Ouddorp zijn we dringend op zoek naar een enthousiast nieuw comitélid/leden of helpende handen, die de acties voor dit dorp, samen met het Comité, willen regelen.