Sommelsdijk - "Kunst kijken in Sommelsdijk, het kan weer!" Fotoclub De Rarekiek presenteert vanaf zondag 6 november 2022 een fraaie collectie van hun beste werk in de Remonstrantse Kerk aan de Voorstraat te Sommelsdijk. "Het eiland mag trots zijn op deze club die sinds 1957 bestaat." Lees meer >>

Vervolg

Het eiland mag trots zijn op deze club die sinds 1957 bestaat. Onder haar leden bevindt zich menig prijswinnaar die ieder op unieke wijze de wereld in beeld brengt. Ze houden elkaar scherp en zijn thuis op vele terreinen. U kunt dus een gevarieerd aanbod van foto’s verwachten die indruk op u zal maken. Iedere maand komt een ander thema aan bod waardoor meerdere bezoeken zeker de moeite waard zullen zijn.

Marga Jansen zal in november de spits afbijten met een serie over Hongarije. Het is een land waar het leven langzamer voortgaat, waarin relaxen een vorm van leven is. De natuur op het platteland is een onderdeel van het dagelijkse leven waardoor je niet ontkomt aan nostalgische beelden. Om dit te benadrukken heeft zij gekozen voor zwart/wit fotografie.

Tevens toont kleigroep ‘Steengoed’ hun werk gedurende de maanden november en december. Zij komen wekelijks bijeen om met klei creatief bezig te zijn. Hun expositie heeft Kerst als thema en u kunt dan ook kerstbomen, engeltjes en kerststerren in vele vormen verwachten.

Welkom

Te zien van 6 november 2022 t/m 22 februari 2023 in de Remonstrantse Kerk, Voorstraat 35 te Sommelsdijk. Openingstijden op zondag van 11:00 tot 12:00 uur en elke woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont.