Dirksland - Afgelopen zaterdag 15 oktober was het eindelijk zover. Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee organiseerde de tweede editie van ‘Bingo, Beats & Bubbles’. In een uitverkochte zaal bij VDL (voorheen TBP) in Dirksland hadden 150 fanatieke spelers zich verzameld voor een avondje bingo! "Na de ontvangst met een glaasje bubbels, begeleidde Fred Götzenberger ons door de avond heen..." Lees meer >>

Vervolg

In drie rondes werd gespeeld voor mooie prijzen: de ouderwetse cijferronde, de voorwerpenronde en de muziekronde. Het thema van de avond was ‘the 90’s’. Met voorwerpen als de Flippo, de Gouden Gids en cassettebandjes was het een feest van herkenning! En met nummers uit de jaren 90, gedraaid door de DJ’s van ‘Even een feestje!’, gingen we terug in de tijd. Aan het einde van de avond gingen de voetjes nog van de vloer. Kortom, het was een groot succes, dat voor herhaling vatbaar is!

De opbrengst van de ‘Bingo, Beats & Bubbles’ is bestemd voor Hospice Calando. Afgelopen donderdag overhandigden een aantal Ladies van Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee de cheque van €6.000,00 aan John Kremers, de bestuurder. Op de avond zelf gaf hij een presentatie over de nieuwbouw die wordt ontwikkeld. Hij is blij verrast met dit mooie bedrag! Dit zal besteed worden aan audiovisuele middelen op de bestaande locatie, die straks ook meeverhuizen naar de nieuwe plek in Middelharnis.

Dit mooie resultaat was niet mogelijk geweest zonder Kees Vis van VDL, Fred Götzenberger en alle sponsoren die hebben bijgedragen. En natuurlijk alle bezoekers van ons evenement. Allemaal heel erg bedankt en de Ladies rekenen graag weer op jullie bij een volgende editie!

Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee