11 oktober 2022, Ouddorp - Afgelopen zaterdag 17 september vond, na twee jaar afwezigheid, weer het jaarlijkse ‘Lekker Nazomeren’ van de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee plaats. "Wat was het fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten!" Lees het verslag en bekijk de foto's hieronder >>

Vervolg

Onder het genot van een ruime keuze aan hapjes en drankjes konden de bezoekers in de tuin van ‘de Overkant’ kennismaken met ons eilandelijk muzikaal talent. Diverse artiesten traden belangeloos op en brachten het publiek in een feestelijke stemming. Traditiegetrouw openden de saxofoonspelers van Sax’a’holics de middag, gevolgd door het optreden van achtereenvolgens gitaarvirtuoos Thijmen Melissant, Slice of Life en Sietske & Marjan op saxofoon en piano. Duo Voci liet vervolgens binnen in De Overkant de zon stralen met een warm en gevarieerd optreden. De middag werd afgesloten met een aanstekelijke slotact van Henrico en Erik, Slice of Life. Af en toe een buitje mocht de pret niet drukken; na even schuilen in de feesttent kwam de zon steeds weer terug en konden de bezoekers weer lekker buiten zitten.

Het ‘Lekker Nazomeren’ is een evenement van de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee waarmee geld wordt ingezameld voor organisaties die zich, evenals Soroptimisten, willen inzetten voor een (wereldwijde) verbetering van de positie van vrouwen en meisjes. Ook dit clubjaar is de opbrengst bestemd voor stichting FIER, het landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties dat zich richt op hulp, opvang en behandeling van slachtoffers van geweldsmisdrijven.

De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee bedankt de muzikanten, sponsors, vrijwilligers en ‘de Overkant’ voor hun bijdragen en medewerking. Dankzij hun hulp was het ‘Lekker Nazomeren’ weer een groot succes!

Tekst Soroptimistclub Goeree-Overflakkee