Sommelsdijk - Thomashuis Middelharnis en de Schaapskooi uit Stellendam organiseren op zaterdag 17 september 2022 van 10:30 uur tot 15:00 uur een markt bij het Poldergevoel in Sommelsdijk. Deze twee woonvoorzieningen beschikken over een eigen dagbesteding waar door de bewoners mooie dingen worden gemaakt. Met regelmaat worden er samen activiteiten ondernomen en nu willen ze een gezamenlijke markt houden. "Met trots willen de bewoners laten zien wat ze hebben gemaakt en dit natuurlijk verkopen... Welkom!" Lees meer >>

Vervolg

Organisatie:

Naast de eigen kramen zijn er tweedehands spulletjes, boeken en is er de mogelijkheid om Boerengolf te spelen. Ook kan er iets te eten en te drinken worden gekocht: zelfgemaakte appeltaart, koffie, thee en fris en er zijn broodjes.

We hopen op mooi weer maar als het weer minder mooi is dan gaat de markt gewoon door. De kramen staan onder een balustrade en de activiteiten worden naar binnen verplaatst.

Als u naar de markt komt dan kunt u gelijk een kijkje nemen bij de dagbesteding, een rondje lopen langs de moes – en pluktuin en plaats nemen op het aanwezige terras en genieten van het uitzicht op deze prachtige locatie.

Locatie

De locatie is Poldergevoel bij Stal van Eck, Kraaijensteinsedijk 16 in Sommelsdijk.