Sommelsdijk - Schilderen en fotograferen heeft Hans Groenendijk, naast zijn drukke bestaan als ondernemer, altijd gedaan. "Vanaf zijn jonge jaren volgde Hans de kunst in al haar facetten en heeft hij zich als autodidact ontwikkeld tot een veelzijdig kunstenaar. Voorgaande exposities hadden elk hun eigen thema en dit keer toont hij werk over zijn favoriete onderwerp: 'De schoonheid van het verval'." Welkom vanaf 7 september 2022 bij de expositie in Sommelsdijk. Lees meer >>

Vervolg

Verval is de tegenhanger van perfectie. Het wordt voor Hans pas interessant als het schuurt, anders is, een beetje dwars en een beetje fout. "Dan gaat een kunstwerk leven!

Juist in deze onzekere tijden van verandering en crisis zal u kunnen zien dat verval niet altijd negatief hoeft te zijn. Het is de keerzijde van pure schoonheid, de een kan niet zonder het ander. Verval is van alle tijden en daarom altijd actueel."

Welkom in Sommelsdijk

Te zien van 7 september t/m 26 oktober 2022 in de Remonstrantse Kerk, Voorstraat 35 te Sommelsdijk.

Openingstijden op zondag na een kerkdienst van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont.