Ouddorp - Op zaterdag 3 september 2022 zal in het centrum van Ouddorp voor de 22e keer een Boerenlanddag worden gehouden. Op vrijdag 2 september is er weer een gezellig Boerenbal met trekker-behendigheidswedstrijden. De 22e Ouddorpse Boerenlanddag op zaterdag 3 september staat geheel in het teken van de agrarische sector. Lees meer >>

Vervolg

Naast diverse kramen met agrarische producten zoals aardappelen, sjalotten, kalebassen, bloemen, kaas (uiteraard ook de prijzenwinnende!), etc. zijn er ook vele andere kramen te zien met artikelen verwant aan de landbouwsector. Op de ring zelf zullen ook authentieke tractoren worden opgesteld; zij “spelen” deze dag natuurlijk de hoofdrol!

Opening door Tweede Kamerlid Pieter Grinwis

De officiële opening zal worden verricht door de heer Pieter Grinwis, Tweede Kamerlid namens de ChristenUnie, om 10.15 uur (op het pleintje voor het Ouddorpse Raad- en Polderhuis). Het openingsstuk staat natuurlijk weer de gehele dag “te schitteren” en klaar om foto’s van te maken.

Rondom de markt, voorzien van een diversiteit aan producten, worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals excursies waarbij u op een platte wagen langs diverse landerijen wordt gereden en ook langs molen “de Zwaan”. Wat je niet mag missen, zijn de diverse demonstraties zoals dorsen en van de imker. Voor de kinderen zijn er springkussens, een speelboerderij, een parcours met traptrekkers en niet te vergeten lieve dieren te zien (o.a. van Kleindierenver. “Nut en Genoegen”).

Tussen 14.00 en 15.00 uur zal de Boerenkapel van Brassband Concordia uit Ouddorp een gezellig optreden verzorgen!

Boerenbal met trekker-behendigheidswedstrijden op vrijdag 2 september

Op vrijdag 2 september wordt op het erf van de fam. Voogd aan het Smalle Einde 1, wederom een Boerenbal met trekker-behendigheidswedstrijden georganiseerd. Aanvang is 19:00 uur en de toegang en deelname zijn gratis.

Dit “Boerenbal” mag je echt niet missen!