Dirksland - "Er zijn maar liefst vijf redenen waarom zingen leuk en gezond is. Het is goed voor uw lichaam, humeur, goed tegen stress en voor je contacten en verbondenheid en als laatste goed voor je brein! Nou, wie wil dat nu niet. Het Longfonds noemt zingen als één van de middelen om de longen in goede conditie te houden!" Excelsior is de oudste culturele zangvereniging (1909) van Flakkee en heeft dus al heel wat energie gegeven in de loop der jaren. Lees meer >>

Vervolg

"Het Longfonds noemt zingen als één van de middelen om de longen in goede conditie te houden. Omdat u dieper ademhaalt, verbetert de bloedsomloop, krijgt uw lichaam meer zuurstof en verbetert uw weerstand." Na een uurtje zingen bij Excelsior Dirksland heeft u meer afweerstoffen in uw bloed. Zingen geeft positieve energie en wie wil dat nu niet.

Excelsior is de oudste culturele zangvereniging (1909) van Flakkee en heeft dus al heel wat energie gegeven in de loop der jaren.

"Wij beginnen weer op woensdag 31 augustus 2022, om 19:45 uur in verenigingsgebouw De Schakel aan de Beatrixlaan 31 te Dirksland.

Uw map en de koffie/thee staan klaar voor u….. Kijk op gemengdkoorexcelsior.nl voor meer informatie . Het koor staat onder leiding van Meike Warmoeskerken. Op het programma staat een matine-concert in Lochem en een optreden in Ebbe en Vloed Oude Tonge.

"Wij hopen vol energie u te mogen begroeten as woensdag!" -Excelsior Dirksland.