Ouddorp - Lijkt het je leuk om Salsa te leren dansen? Lekker een uurtje dansen en genieten samen met je partner en dan eventueel na afloop nog gezellig een drankje doen? Binnenkort kan dat in de Dorpstienden in Ouddorp! Petra: "Daar start een cursus Salsa voor beginners op zaterdag 17 september en jij kunt op 10 september (van 19:00-20:00 uur) alvast een gratis proefles doen!" Lees meer >>

Vervolg

Cursus Salsa voor beginners

"In de cursus Salsa voor beginners leer je de basispassen en een aantal eenvoudige leuke figuren, zodat je er na 10 weken klaar voor bent om naar salsafeestjes te gaan."

De lessen in de Dorpstienden worden gegeven door Petra Hoek, die ook al enige jaren salsalessen in recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk verzorgd.

Aanmelden

Dus woon je in de omgeving van Ouddorp en hou je van dansen en gezelligheid? Twijfel dan niet en neem de 1e stap , meld je aan (met of zonder partner) via tel. 06-22168161 of via de mail: info@petrahoek.nl.

Nieuw Salsa-seizoen

Mensen die al Salsa-danservaring hebben en op zoek zijn naar een cursus zijn van harte welkom voor een proefles op vrijdag 9 september in de Staver in Sommelsdijk waar het nieuwe salsaseizoen van start gaat met gratis 'open lessen' om 20.00 uur 'Salsa voor gevorderden' en om 21.00 uur 'Salsa beginners, niveau 2' (dus voor wie de basisbewegingen - niveau 1- al onder de knie heeft).

Ladies Styling

En speciaal voor vrouwen die graag sierlijker en zelfverzekerder willen leren dansen , is er op 9 september in de Staver in Sommelsdijk om 19:00 uur een gratis proefles Ladies Styling (salsa solo voor vrouwen) als voorproefje voor de cursus die op 16 september gaat starten .

Voor meer info over de salsacursussen in de Dorpstienden in Ouddorp en de Staver in Sommelsdijk zie www.petrahoek.nl .

Advertorial

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden op iGO.nl? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.