25 augustus 2022, Ouddorp - Vrijdag 2 september aanstaande wordt De Overkant gevuld met muziek Na een lange periode zonder concerten zal De Overkant weer beginnen met het verzorgen van optredens. Hoofdzakelijk voorbereid door, en in samenwerking met, Catherine van Vliet-Saivres. Dit onder de naam” De Overkant Muzikaal”. Lees meer >>

Vervolg

Het eerste optreden is door Paul Stark op vrijdag avond 2 september. Hij speelt o.a. Sonate opus 28 van Beethoven, Marche Funèbre van Chopin, en na de pauze werken van Liszt. Paul Stark is vooral bekend als jazz pianist op Goeree-Overflakkee en daarbuiten met de optredens van het StarkLinnemann Trio, Quartet en soms Quintet. Vertaalde muziek van Chopin, Musorgsky, Beethoven en Liszt, van klassiek naar jazz, naar de 21e eeuw. Toch is het spelen van klassieke oeuvres nooit verdwenen. U kunt daar getuige van zijn en van genieten op een avond waarbij de vleugel midden in De Overkant zal staan.

Paul Stark speelt in De Overkant Dijkstelweg 33, Ouddorp op vrijdagavond 2 september 2022 om 20:00 uur. Inloop 19:30.

Kaarten á € 20,00 zijn te koop bij de VVV Ouddorp aan de balie of telefonisch te reserveren 0187-681789 en op de avond zelf contactloos te betalen in De Overkant.