Sommelsdijk - "Zingen is ontspannend, gezond en gezellig. Zeker bij Cantone in Sommelsdijk!" Het koor hervat 31 augustus aanstaande de wekelijkse repetities en nieuwe zangers zijn van harte welkom. Lees meer >>

Vervolg
Cantone repeteert onder leiding van Chloё de Waal en wordt muzikaal ondersteunt door Sjaliene de Waal op piano. Chloё studeert klassieke zang aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en weet dus als geen ander hoe de stem optimaal kan worden gebruikt.
Het repertoire is divers. Van het nieuwe Liedboek tot niet-kerkelijke liedjes, in het Nederlands, Engels en Duits.
Cantone is verbonden aan de Remonstrantse Gemeente Sommelsdijk, maar niet iedereen is per se lid van die vrijzinnige kerk. Wel zingt het koor in de speciale kerkdiensten zoals de openingszondag, de dienst voor de herdenking van de overledenen en natuurlijk met de Advent- en Kerstvieringen. In het voorjaar zingt Cantone met Pinksteren en Pasen.
Dames en heren van alle leeftijden zijn van harte welkom eens een kijkje nemen. De repetities zijn op de woensdagen vanaf 31 augustus van 19.30 tot 21.30 uur. Om 20.30 uur is er pauze met koffie en thee.
De repetities zijn in de Remonstrantse kerk aan de Voorstraat 35 in Sommelsdijk. Voor meer informatie kunt u bellen met Ilonka van der Sluijs 0187-486082 of bezoek de website: sommelsdijk.remonstranten.nl