Goeree-Overflakkee – In de 7 vestigingen in onze regio van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. "Op donderdag 28 juli aanstaande is de Mad Science show en funstations (7+) in Middelharnis. Ook zijn de openingstijden van de bieb in Ouddorp gewijzigd en het Taalhuis heeft een zomerstop..." Lees meer >>

Middelharnis - Mad Science show en funstations (7+)
Op donderdag 28 juli worden kinderen meegenomen in de wondere wereld van de wetenschap! Ze kunnen kijken bij de spetterende wetenschap show van Mad Science en zelf aan de slag gaan met de funstations. Tijdens deze dag zetten ze de eerste stappen als wetenschapper met interessante proefjes! Mad Science is van 10:30 tot 12:30 uur in het Diekhuus in Middelharnis. Kosten voor deze activiteit zijn € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden.

Openingstijden Bibliotheek Ouddorp

De openingstijden van de vestiging in Ouddorp zijn gewijzigd. Sinds kort kan de bibliotheek in Ouddorp ook weer op dinsdagmiddag en vrijdagochtend worden bezocht. Bibliotheek Ouddorp is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Middelharnis - Zomerstop digiTaalhuis

Deze zomer heeft het digiTaalhuis een zomerstop. Alle activiteiten van het digiTaalhuis zoals cursussen, workshops en taal- en leescafés zullen van 18 juli t/m 12 augustus niet plaats vinden. Met uitzondering van het Digicafé in Middelharnis. Deze is elke vrijdag van 10:00 tot 11:30 uur geopend voor alle vragen over smartphone, tablet, laptop of het internet.

Aanmelden

Aanmelden voor activiteiten kan via bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.