Melissant - Zaterdag 10 september 2022 is het tijd voor de kunstmarkt 'Creatieve Kunstigeit' in Melissant. Feestcommissie Melissant: "Iets nieuws voor het dorp, maar we hebben genoeg aanmeldingen om de markt door te laten gaan. We hopen op een gezellige creatieve middag! Kunst is wat ons betreft een breed begrip voor iets wat creatief en/of handgemaakt is. Dit kan schilderkunst zijn maar ook bijv. fotografie, tekenen, beeldhouwen, glaskunst, theater, dans, muziek en zang, film, literatuur en poëzie. Alles waarvan je kunt zeggen dat het een kunstwerk is!" Lees meer >>

Vervolg

Ook voor de kids!

"Ook voor kinderen willen we de markt/middag leuk proberen te maken. Er kunnen o.a. lampionnen versierd worden die 's avonds tijdens de lampionnenoptocht gebruikt kunnen worden."

Meer informatie

Meer info over alle (kinder-)activiteiten volgt z.sm. De Kunstmarkt wordt georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur nabij verenigingsgebouw Melishof aan de Binnenweg 59-61 in Melissant.

"Er is nog plaats dus heb je interesse in een plaatsje? Of andere leuke ideeën? Mail ons op feestcommissiemelissant@gmail.com. Meer info vind je ook op www.facebook.com/feestcommissiemelissant .