Middelharnis - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland investeert in het tweede kwartaal ruim 300.000 euro in maar liefst 59 bijzondere natuur- en cultuurprojecten in onze provincie. Op het eiland Goeree-Overflakkee ontving Stichting Vrienden Zuidwester €2.000,00 voor 'Festival Muziek op reis 2022'. Er gaat €1.000,00 naar het Mijndershuis Fonds en €1.000,00 naar het René H. van Bokkum Fonds. Lees meer >>

Cultuurfonds kijkt vooruit

De zomer staat voor de deur, maar het Cultuurfonds kijkt alvast vooruit. Want ook in het najaar staan er weer prachtige voorstellingen, exposities en optredens op stapel die tot stand komen met steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds, samen met maar liefst 14 fondsen op naam die het Cultuurfonds Zuid-Holland beheert. Hieronder lichten we enkele opvallende projecten toe waar het bestuur van onder de indruk is. De volledige lijst met financiële bijdragen uit deze ronde is te vinden op: Kwartaaltoekenningen tweede kwartaal 2022 Zuid-Holland (cultuurfonds.nl).

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij onze bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat doen we met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de VriendenLoterij, de Nederlandse Loterij en van al onze donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland is één van de twaalf provinciale afdelingen.