Regio - Na een succesvolle zomereditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ vorig jaar, organiseren boeren en tuinders ook deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Op boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld de De Fokveedag in Hellevoetsluis. Dit is een brede agrarische dag met vele diersoorten, een streekmarkt, leuke demonstraties en activiteiten voor jong en oud. Een leuke bestemming voor een gezellig familie-uitje! Lees meer en doe ook mee >>

Genieten van het platteland

‘Wij nodigen je graag uit om ook deze zomer te genieten van het platteland. Ondanks alle uitdagingen vinden we het ontzettend belangrijk om op een positieve manier de verbinding met de samenleving te blijven opzoeken.’ zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. ‘Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Het is ontzettend mooi om te zien hoe wij iedereen een leuk dagje uit kunnen bieden.’

Boeren en tuinders pakken uit, voor een mooie zomer, voor ons allemaal

Kom deze zomer langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Doe mee met een fiets- of wandeltocht, help bij het melken van de koeien, dwaal door een spannend maisdoolhof, ga mee met een rondleiding door de stal of op het erf, knuffel dieren of ga voor een creatieve workshop ‘koe schilderen’.

Kijk voor alle activiteiten bij jou in de buurt op boerenentuinderspakkenuit.nl.

Over Boeren en tuinders pakken uit

Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.

Fokveedag Hellevoetsluis

  • Hellevoetsluis
  • 13 augustus 2022

De Fokveedag is een brede agrarische dag met vele diersoorten, een streekmarkt, leuke demonstraties en activiteiten voor jong en oud. Een leuke bestemming voor een gezellig familie-uitje!

‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL.