Stellendam - Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert de activiteitencommissie Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam van 09:30 uur tot 15:00 uur een markt rondom de kerk aan de Voorstraat 108 te Stellendam. "U/jij bent daar van harte welkom en kunt op maandag 16 mei spullen inleveren." Lees meer >>

"Tijdens deze markt is er het volgende aanbod: versgebakken vis, patat/snacks, terras, gebakskraam, verkoop boerenkaas, tweedehands kleding en hoedjes, boeken, speelgoed en spellen, gereedschap en elektra, verkoop van kaarten en handwerk. Voor de kinderen is er een springkussen, de schiettent en leuke kinderactiviteiten. De zendingscommissie en de evangelisatiecommissie zijn ook op de markt en ook de kapsters zijn weer aanwezig. Er kan een rondje meegereden worden in de nieuwe brandweerwagen van brandweer Stellendam en ook is het weer inleveren van oud ijzer."

De organisatie hoopt jullie deze dag terug te zien rondom de Beth-El Kerk.

Inleveren rommelmarktspullen op maandag 16 mei a.s. van 18.30 uur tot 20.30 uur in de Beth-El Kerk. "Wij zijn alleen op zoek naar: kleding/hoeden, boeken, speelgoed/knuffels, spellen, gereedschap en elektra. Andere spullen kunnen we in verband met de beperkte ruimte niet aannemen."

Tot ziens op D.V. 21 mei aanstaande!