Goeree-Overflakkee - Het is weer bijna zover: Koningsdag! Koningsdag op Goeree-Overflakkee laten we niet zomaar voorbij gaan. "Zeker niet nu we twee jaar zeer weinig activiteiten hebben beleefd met elkaar op ons mooie eiland!" Mail jouw activiteit of die van die van jouw (oranje)vereniging of dorpsraad naar de redactie (info@igo.nl) en krijg een gratis vermelding! Lees meer >>

Er wordt weer feest gevierd in ieder dorp/stadje en activiteiten georganiseerd. Ook in deze coronatijd zoeken mensen verbinding en worden er (uiteraard aangepaste en verantwoorde) buiten-activiteiten georganiseerd, zodat we met elkaar kunnen vieren, verbinden en positiviteit kunnen behouden.

Vervolg

Alle programma's van de diverse dorpen en het stadje Goedereede leest u bij het actuele nieuws op www.iGO.nl, ook staan ze op twitter, de veelbekeken Facebookpagina iGOnl en op de lokale televisie van RTV SLOGO. U vindt ze allemaal terug in de gezamenlijke VVV-Activiteitenkalender op www.iGO.nl. "Veel plezier allemaal en geniet van deze feestelijke dag!"

Bekijk HIER de 'Terugblik-straatboodschap-Koningsdag-Goeree-Overflakkee-2020'.