19 april 2022, Ouddorp - Op zaterdag 23 april aanstaande wordt er een hele leuke Dikke Banden Race georganiseerd in Ouddorp Centrum. "Kinderen van twee tot twaalf jaar kunnen deze dag hun (loop)fietskwaliteiten laten zien!" De Dikke Banden Race is een kleinschalige wedstrijdvorm (met inschrijving) voor kinderen om hen kennis te laten maken met de wielersport. Lees meer >>

Vervolg
Kinderen kunnen deelnemen op een eigen (loop)fiets met een bandbreedte van minimaal 28 mm, racefietsen zijn dus niet toegestaan. Er zijn verschillende categorieën.
Categorie 1 is van 2 tot 4 jaar en deze kinderen doen mee op een loopfiets, deze start om 11.00 uur. Categorie 2 is van 5 tot en met 6 jaar en start om 11.20 uur. Categorie 3, van 7 tot en met 8 jaar, start om 11.40 uur. Categorie 4, van 9 tot en met 10 jaar, start om 12.00 uur en categorie 5, van 11 tot en met 12 jaar start om 12.30 uur. Voor de leeftijdscategorie geldt de leeftijd op de dag van deelname.
Elke race duurt zo’n tien minuten. Het kan zijn dat een race iets eerder of later start. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent.
Uiteraard is meedoen belangrijker dan winnen! Kom dus zeker naar Ouddorp Centrum en doe met veel plezier mee aan deze wedstrijd.

Inschrijven kan via cycle-life.nl of via de winkel van Cyclelife in Ouddorp. Op de dag zelf kun je je tussen 10.00 en 11.00 uur ook nog inschrijven.

Dikke Banden Race
De Dikke Banden Race wordt georganiseerd door de ondernemers van Ouddorp Centrum en Plein 215 en de Vrienden van de BIZ met als extra sponsors Team Jumbo Visma, Cycle Life en Salon Numio.