Goeree-Overflakkee - Na het succes van de zaalvoetbaltoernooien in de voorjaarsvakantie, organiseert Sportteam GO (het team sportcombinatiefunctionarissen van gemeente Goeree-Overflakkee) in de meivakantie (30 april -8 mei 2022) een uitgebreider programma met sportactiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis, maar let op: schrijf je wel in via gosportencultuur.nl. De activiteiten vinden plaats in Oude-Tonge, Dirksland en Ouddorp. Lees meer >>

Vervolg

Kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen individueel meedoen met de sportkaravaan. Tijdens de sportkaravaan staat in de sporthal onder andere een freerunningparcours, hangen de touwen en ringen uit, kunnen ze meedansen met Just Dance en zich uitleven op de opblaasbare stormbaanbattle. Kinderen kunnen deze middag zelf kiezen wat ze willen doen.

In teamverband kunnen kinderen van groep 5 tot en met 8 in de meivakantie meedoen aan zowel een zaalvoetbaltoernooi, als een Archery Tag Toernooi. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops en alle spelers dragen maskers. Ook jongeren vanaf 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. Lijkt dit jouw gaaf? Schrijf je in via gosportencultuur.nl met een team van minimaal 5 spelers. Voor alle activiteiten geldt: vol = vol!