7 april 2022, Ouddorp - Nog anderhalve week en dan is het al weer Pasen. Daarom heeft Ouddorp Centrum drie leuke acties voor groot en klein. Tot en met 16 april aanstaande kunnen kinderen (tot en met groep 8) meedoen aan de etalagespeurtocht: Op zoek naar de Bunny’s. "Een hele leuke speurtocht waarbij je op zoek moet gaan naar letters om de vraag te ontcijferen en te beantwoorden. Deelnameformulieren worden op school uitgedeeld in Ouddorp (Westhoek), Goedereede, Havenhoofd en Stellendam of kunnen opgehaald worden..." Lees meer >>

Vervolg

Deelnameformulieren worden op school uitgedeeld in Ouddorp (Westhoek), Goedereede, Havenhoofd en Stellendam of kunnen opgehaald worden bij Bruna Ouddorp of VVV Inspiratiepunt. Op de achterkant staat ook nog eens een leuke kleurplaat. Doe je mee aan beide acties, dan mag er een ijsje opgehaald worden bij Eterij de Ring, Eetwinkel ’t Hoekje of Wesley’s IJssallon. Je maakt al kans op een prijs als je meedoet met een van de acties. Wat dit is, is nog even geheim, maar er zit in ieder geval iets heerlijks in van De Binnenplaets Ouddorp. Dat wordt speuren in de etalages van de ondernemers.

Ook heeft Ouddorp Centrum van 6 tot en met 16 april de Online Easter Hunt op hun socials. Ook daar maak je kans op leuke prijzen, waar natuurlijk ook wat lekkers van De Binnenplaets Ouddorp inzit.
Elke dag wordt er een afbeelding gepost waarin haasjes staan, soms heel duidelijk, maar ook verstopt. In deze haasjes staan cijfers met letters. Verzamel in 10 dagen alle cijfers met de bijbehorende letters en op de laatste dag ontvang wordt de volgorde waarin de letters moeten staan gepost. Zo ontstaat er een zin, die gemaild kan worden naar winactie@ouddorpcentrum.nl (tot 18 april). Maar let op, er zit een adder onder het gras! Elke post (behalve de laatste) blijft maar 24 uur staan! Kijk dus elke dag even op de socials van Ouddorp Centrum om alle letters te verzamelen!

Zie ook Facebook.com/ouddorpcentrum.