Dirksland - Vele jaren verzamelden de creatievelingen van Goeree-Overflakkee en omstreken zich in het Breicafé in Middelharnis. "Na het stoppen van deze gezellige samenkomst ontstond er een 'creatief gat' en was er tijdelijk geen breicafé, maar dit gaat binnenkort veranderen!" Twee zeer creatieve dames uit Dirksland, Jolanda de Berg en Irma Klaasen (zie foto), hebben de draad opgepakt. "Hierdoor kunnen alle 'breiers en hakers' vanaf 19 april aanstaande elke dinsdagavond terecht in Dirksland. Lees meer >>

Breiers en hakers welkom bij Klein Parijs

Vanaf 19 april 2022 is er elke derde dinsdag van de maand (van 19:00 tot 22:00 uur), terecht in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57b in Dirksland, waar ‘Wolcafé Klein Parijs’ van start zal gaan. De avonden zijn geheel gratis te bezoeken.

"Op deze avonden hopen we elkaar te kunnen inspireren, te helpen en elkaar nieuwe technieken te leren onder een heerlijk kopje koffie of thee. Natuurlijk is er ook ruimte om gezamenlijke projecten op te starten en/of speciale momenten met elkaar te vieren.

Bent u nieuwsgierig geworden dan zien we u graag op 19 april!"